Logo

Logo

4 Temmuz 2021 Pazar

Geliyor gelmekte olan...

Bir yılı aşkın bir süredir burada sizlere iş dünyası ve İnsan Kaynakları alanında içerikler üretiyorum. Ayrıca yoğun olarak öğrencilerin, yeni mezun ve genç profesyonellerin ilgiyle takip ettikleri "Öğrenci Kariyeri" platformunda da konuk yazar olarak angaje oluyorum. Sizler beni takip ettikçe düzenli olarak yazmaya da devam edeceğim. Bir kişiye bile dokunmayı ve ilham verebilmeyi başarabilirsem ne mutlu bana... :)

Son zamanlarda aklımda olan ve son haftalarda içerik oluşturma aşamasında olduğumuz YouTube kanalımızla yakında sizlerin karşısında olmayı amaçlıyoruz. Evet, açıkçası dijital ve görsel mecrada yer almak beni de şimdiden çok heyecanlandırıyor. Bu konsept için Aksaray ve Bursa günlerimden değer verdiğim bir insanı da program partneri olarak ikna ettiğim için oldukça mutluyum, birlikte bu yolculuğu deneyimleyeceğiz. Kendisinin neşeli ve pozitif kişiliğiyle programa renk katacağından hiç şüphem yok. :)

Hem beyni dolduran hem de beyni boşaltan içerik serileri kurguladık. İzleyenler ve dinleyeneler için öğretici, düşündürücü ve eğlenceli olmasını arzu ediyoruz. İlk etapta neler mi olacak peki?

  • Geleceğin yetkinlikleri
  • İşe alım süreçleri
  • Beyaz yakalının dramı
  • Uzaktan çalışmanın şifreleri
  • Üniversite hayatı için tüyolar
  • Günlük alışkanlıklar
  • Magazin ajandası
Tabi ki daha bitmedi... Arada iş dünyasından konuklarımızla özel yayınlar da yapacağız. Şimdiden otomotiv ve gıda sektörünün öncü şirketlerinde görev alan iki İK profesyonelinden prensipte söz aldık bile. Konuk aldığımız yayınların formatında kişinin hayatına ilişkin kırılma anları / dönüm noktalarını içeren "Warm-Up" seansı, mini oyunların bulunduğu "Challenge" bölümü ve sürpriz soruların yer aldığı "Bilinmeyenler" etabımız olacak.

Umarım sizler de heyecanımıza ortak olursunuz, yakında dijitalde görüşmek ümidiyle... Yok ya, o fijital değil miydi???

1 yorum:

  1. Abi bloklarınızı ve yazılarınızı takipteyiz ve paylaşıyoruz.Teşekürler.

    YanıtlaSil