Logo

Logo

19 Aralık 2021 Pazar

Working Out Loud (Part 19) - Your future is now

Kader sizi hayatta bekleyen bir şey değildir, ona siz neden olursunuz. Gelecekte kendinizi ve olası gideceğiniz yolu gözünüzde canlandırırsanız bu geleceğin olma ihtimalini artırırsınız. Bunun için geleceğinizle duygusal bir bağ kurmanız gerekir. En son hangi vakit 30 dakika kaliteli zaman ayırarak geleceğiniz hakkında düşündünüz? Beklemeyin, şimdi harekete geçin. Yaptıklarınızı bir kenara koyup sessiz bir ortamda kendinize zaman ayırarak veya yakın bir arkadaşınızla kendi mektubunuz üzerine kafa yorarak başlamaya ne dersiniz?

1 dakikalık egzersiz: LinkedIn profilinizi açın ve hedefinizle ilgili kısa bir cümle yazın. Eğer hedefiniz bir yetkinliği geliştirmek veya bir proje üzerinde çalışmaksa bunun hakkında yazabilirsiniz (örn. "Nesnelerin internetine ilgi duyuyorum ve hayatımıza nasıl fayda sağlayacağını merak ediyorum"). Belki de yer değiştirme fırsatlarını veya yeni bir konuyu araştırıyorsunuzdur (örn. "Bir gün Brezilya'da çalışmayı çok isterim" ya da "STEM kariyeri peşinde koşan genç kadınlara destek olmak istiyorum"). İnsanlar profilinizi incelediğinde sizi gerçek kimliğinize yakın algılayacaklar. Bu basit adım hedefinize ulaşma ihtimalini artıracaktır. Aynı yöntemi Twitter hesabınızda da uygulayabilirsiniz.

5 dakikalık egzersiz: Mükemmel bir ayın tarifi sizin için nedir? Önünüze bir kağıt alın, ayın tüm günlerini yazın ve her gün ne yapacağınızı hayal etmeye başlayın. Bunun içerisinde gezmek, araştırmak, eğlenmek, alışveriş yapmak, spor yapmak ve daha bir çok aktivite olabilir. Peki ne sıklıkta, ayda kaç defa? Bir aya yayacağınız dengeli, yaratıcı ve tatmin edici hayat portföyünüz neye benziyor? Kariyeriniz ve hayatınızı düşündüğünüzde sizin manşetleriniz nelerdir?

1 yorum:

  1. Merhaba, borç konsolidasyon kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. mi arıyorsunuz? Ben özel bir borç verenim, şirketlere ve bireylere% 2'lik düşük ve makul faiz oranlarıyla kredi veriyorum. E-posta adresi: christywalton355@gmail.com

    YanıtlaSil