Logo

Logo

22 Ağustos 2020 Cumartesi

Working Out Loud - Smart exercises for Networking (Part 7)

Working Out Loud kapsamında en son yazımda ilişki ağının hayatımızın üzerinde oluşturabileceği etkileri üzerine bahsetmiştim. Bu konuyla bağlantılı hızlıca ve basit bir şekilde hayata geçirebileceğiniz iki egzersizi aktaracağım.

Bir dakika kendinize zaman ayırarak düzenli Network halinde olduğunuz insanları hafızanıza getirin. Aralarından bağlılık duygusu hissettiğiniz kişiler size ne anlam ifade ediyor? Bu kişilere yönelik yüksek güven unsuru, karşılıklı bilgi paylaşımı ve işbirliği sizce neden oluşuyor? Sizce burada belirleyici olan yaşadığınız deneyim midir?

En fazla 5 dakikanızı alacak şekilde kendinize basit bir LinkedIn profili oluşturun. Fotoğraf ve diğer detayları daha sonra zamanla ekleyebilirsiniz. Eğer halihazırda LinkedIn profil sahibiyseniz, kısaca bir gözden geçirmenizde fayda var. Ne derece güncelliğini koruyor acaba? Farklı kişileri araştırdığınızı düşünün. Karşınıza çıkmasını arzuladığınız ideal profil sizin mevcut LinkedIn profilinizle örtüşüyor mu? Belki LinkedIn dünyasına girmek istemiyor da olabilirsiniz. O halde bu platformu sanal ortamda bir kartvizitiniz olarak düşünebilirsiniz, bir çok insanda olan ve olması beklenilen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder